Politica de confidențialitate

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

1. Date de contact

Om La Luna Music SRL
Str. Corăbeasca nr. 10, Sector 2, București
Cod postal 021843 ROMÂNIA
salut@omlaluna.ro

2. Cum se aplică și ce vizează Nota de informare

2.1. Nota de informare se aplică și produce efecte începând cu data publicării sale: 23.11.2021.
2.2. Nota de informare se aplică websiteului omlaluna.ro (domeniul Omlaluna.ro, subdomeniile acestuia și întreg conținutului domeniului sau subdomeniilor) și e-mail-urilor aparținând omlaluna.ro, în calitate de societate comercială.
2.3. Nota de informare se aplică tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului omlaluna.ro dispozitive de tip smartphone, tabletă, laptop, desktop.
2.4. Nota de informare vizează datele dumneavoastră personale ce sunt prelucrate de Om La Luna Music SRL atunci când vă aflați în una sau mai multe din următoarele situații:

 • activitate online (accesare și navigare Site ca vizitator neînregistrat);
 • un contract la distanță sau care se referă la intenția de intrare într-un contract la distanță (cumpărături online, participare la concursuri online etc.);
 • furnizare directă de date personale, în calitate de membru, client sau vizitator al site-ului sau în afara unui contract (postare recenzii la produse, abonare newsletter, apelare call center etc.).

3. Ce tipuri de date personale prelucrăm și cui aparțin

3.1. Om La Luna Music SRL procesează: date personale „nesensibile”.
3.2. Categoriile de persoane vizate pentru care Om La Luna Music SRL colectează date personale:

 • Clienți;
 • Apelanți în call center;
 • Vizitatori ai siteului;
 • Membri înregistrați;
 • Abonați la newsletter;
 • Participanți la concursuri.

4. Care sunt temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale

4.1. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale „nesensibile” sunt:

 • consimțământul dumneavoastră;
 • un contract la care sunteți parte (contractul la distanță);
 • o cerere de la dvs. înainte de intrarea într-un contract;
 • necesitatea respectării unei obligații legale la care suntem supuși;
 • interesul nostru legitim sau legitim al unei terțe părți.

4.2. Prelucrăm datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt legitime, reale, și prezente, protejând în același timp, în mod rezonabil, drepturile și libertățile dvs. Interesele noastre legitime pot fi eliminate de interesele dvs., în situația în care drepturile și libertățile dvs. fundamentale sunt amenințate.

5. Din ce surse și prin ce mijloace colectăm datele dvs. personale

5.1. Datele dumneavoastră personale sunt colectat direct, fiind furnizate de dumneavoastră.
5.2. Om La Luna Music SRL colectează datele dumneavoastră personale prin următoarele mijloace:

 • electronic, folosind formulare web postate pe Site.
 • electronic:
  • prin stocarea de informație pe echipamentele dumneavoastră, sau
  • accesând informație stocată pe echipamentele dumneavoastră, sau
  • citind informație emisă de echipamentele dumnevoastră.
 • telefonic, prin apeluri inițiate de dvs. sau de Om La Luna Music SRL la cererea dvs.
 • prin înregistrare în baza de date la sediu/show-room.

6. Puteți decide ce tipuri de date personale prelucrăm?

6.1. Decizia de a fruniza datele dumneavoastră personale este:

 • opțională și voluntară pentru următoarele date furnizate liber: conținutul mesajelor trimise din formularele web, conținutul comentariilor trimise din site, fotografii, data nașterii, genul, venitul, nivelul de educație, conținutul mesajelor audio telefonice între dvs. și Om La Luna Music SRL, informații tehnice privind dispozitivul dvs.
 • obligatorie prin necesitatea respectării unei obligații legale pentru furnizarea de: date de facturare.
 • obligatorie pentru a permite desfășurarea Contractului la distanță la care sunteți parte sau pentru a da curs unei cereri de la dvs. anterior intrării în contract: nume și prenume, adresă, telefon.

6.2. Furnizarea obligatorie de date cu caracter personal este o cerință legală, contractuală sau necesară pentru intrarea într-un contract (la distanță).

7. Cum vă afectează decizia dvs. de a furniza sau nu datele dvs. personale

7.1. Dacă nu reușiți sau nu doriți să ne furnizați datele dumneavoastră personale și această furnizare este opțională și voluntară, atunci acest lucru nu poate afecta desfășurarea Contractului la distanță între dvs. și Om La Luna Music SRL sau nu are alt fel de consecințe ce vă pot afecta.
7.2. Dacă nu reușiți sau nu doriți să ne furnizați datele dumneavoastră personale și această furnizare este obligatorie, atunci consecințele sunt de natură să vă afecteze: Nu veți putea beneficia de produsele pe care le vindem, pentru că vânzarea lor e legată de înregistrarea și declararea unor detalii fiscale și de încheierea contractului la distanță, ce necesită existența unei adrese de livrare (în cazul în care optați pentru livrare prin curier) și a unui numar de telefon pentru confirmări și comunicări telefonice privind produsele din comandă. Singura modalitate prin care puteți beneficia de produsele Om La Luna Music SRL, în afara furnizării datelor necesare contractului la distanță, este prin achiziția direct de la sediu/show-room.

8. Scopurile și modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale

8.1. Om La Luna Music SRL prelucrează datele dvs. personale în scopuri reale, prezente, și legitime.
Om La Luna Music SRL prelucrează datele dvs. personale exclusiv în scopurile pentru care datele dvs. personale sunt colectate inițial, iar în situația în care vor fi identificate scopuri secundare, ce necesită prelucrarea datelor dvs., această prelucrare nu va fi făcută fără informarea și consimțământul dvs. prealabil sau fără să existe un interes legitim în acest sens și fără un temei juridic.
8.2. Om La Luna Music SRL colectează email-ul dvs. pentru pentru înregistrarea unui cont în magazinul Omlaluna.ro, fiind necesar desfășurării Contractului la distanță și a furnizării de Servicii de comert electronic către dumneavoastră: trimitere de mesaje și notificari privind statusul Contului, statusul Tranzacțiilor inițiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot apărea în procesul de comandă sau legat de produsele din comandă) sau pentru a vă transmite comunicări comerciale ce vizează produse similare celor comandate anterior, în calitate de Client existent al Om La Luna Music SRL.
8.3. Om La Luna Music SRL colectează email-ul dvs. în vederea postării de comentarii sau recenzii foto la produsele din magazinul Omlaluna.ro, fără a face publică adresa de email odata cu comentariul/fotografia, acesta fiind necesar în scopul:

 • identificării în baza de date a comenzii și produselor pentru care se comentează sau se trimite recenzia, asociate cu emailul respectiv;
 • acordării de vouchere cadou prin email.

8.4. Om La Luna Music SRL colectează email-ul dvs. în scopuri de marketing și comunicări comerciale (desfășurarea campaniilor promoționale prin transmiterea de newsletter, transmitere de vouchere electronice cadou etc.), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
8.5. Om La Luna Music SRL colectează numele și prenumele dvs. pentru înregistrarea unui cont în magazinul Omlaluna.ro fiind necesar desfășurării Contractului la distanță și a furnizării de Servicii de comerț electronic către dumneavoastră: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.6. Om La Luna Music SRL colectează numărul dvs. de telefon pentru înregistrarea unui cont în magazinul Omlaluna.ro, pentru încheierea unei Tranzacții inițiate de dvs. sau pentru oferiera de informații la cerere, fiind necesar desfășurării Contractului la distanță și a furnizării de Servicii de comerț electronic către dumneavoastră: furnizare de informații prin apel telefonic sau SMS, privind produsele din site sau statusul Tranzacțiilor inițiate de dvs. (confirmare, expediere, anulare sau orice alte probleme ce pot apărea în procesul de comandă sau legat de produsele din comandă). Om La Luna Music SRL nu trimite SMS-uri cu caracter comercial, în afara comunicărilor de tip tranzacțional menționate mai sus.
8.7. Om La Luna Music SRL colectează adresa dvs. pentru înregistrarea unui cont în magazinul Omlaluna.ro sau pentru finalizarea unei Tranzacții inițiate de dvs., fiind necesară desfășurării Contractului la distanță și a furnizării de Servicii de comerț electronic către dumneavoastră: trimitere de colete prin servicii de curierat, emitere facturi etc.
8.8. Om La Luna Music SRL colectează informații despre nivelul dvs. de educație și venit, informațiile obtinuțe fiind interpretate în vederea segmentării demografice și socio-economice a pieței vizate, în sprijinul optimizării comunicărilor de marketing către Clienți și a strategiei de afaceri.
8.9. Om La Luna Music SRL colectează informatii despre genul dvs. și data nașterii, informațiile obținute fiind interpretate în vederea segmentării demografice și socio-economice a pieței vizate, în sprijinul optimizării comunicărilor de marketing către Clienți (trimitere de vouchere cadou cu ocazia aniversărilor) și a strategiei de afaceri.
8.10. Om La Luna Music SRL colectează informații despre data nașterii și pentru a vă ura “La mulți ani” cu ocazia zilei dvs. de naștere și/sau pentru a vă oferi vouchere electronice cadou.
8.11. Om La Luna Music SRL colectează conținutul comentariilor postate de dumneavoastră la produsele din site-ul Omlaluna.ro sub pseudonim, fără publicarea emailului deoarece acest conținut este util tuturor vizitatorilor site-ului, ce intenționează să inițieze o Tranzacție, permițând acumularea unui istoric de recenzii autentice privind produsele, exprimate de persoane fizice reale.
Colectarea și afișarea acestor texte ale mesajelor scrise de dumneavoastră în site-ul Omlaluna.ro este consecința unei acțiuni voluntare, prin care dumneavoastră alegeți să faceți respectivele informații publice, iar prelucrarea acestor date se va face în temeiul interesului nostru legitim de a pune la dispoziție tuturor potențialilor clienți, mărturii reale, privind calitatea produselor comercializate de Om La Luna Music SRL și de a promova produsele în mod etic, menținând transparența în comunicarea cu clienții noștri, precum și integritatea și calitatea informațiilor despre produse.
8.12. Om La Luna Music SRL colectează fișiere de imagine postate de dumneavoastră sub forma de recenzie la produsele din site-ul Omlaluna.ro sub pseudonim, fără publicarea emailului și cu anonimizarea persoanei fizice identificabile, deoarece datorită specificului produselor comercializate de noi, conținutul foto este util tuturor vizitatorilor site-ului ce intenționează să ia o decizie de cumpărare, permițând acumularea unei galerii foto ce prezintă produsele reale, purtate de persoane fizice obișnuite. Colectarea și afișarea imaginilor transmise de dumneavoastră prin site-ul Omlaluna.ro este consecință unei acțiuni voluntare, prin care dumneavoastră alegeți să faceți respectivele fotografii publice, în condițiile de anonimizare specificate, iar prelucrarea acestor date se va face în temeiul consimțământului dvs. liber exprimat și retractabil, de a pune la dispoziția tuturor potențialilor clienți, mărturia dvs. reală, privind calitatea și aspectul produselor comercializate de Om La Luna Music SRL, sub forma de fotografie.
8.13. Om La Luna Music SRL colectează id-ul dumneavoastră din cookie-urile strict necesare plasate de Omlaluna.ro pentru a vă permite să vă autentificați, să vă pastrați autentificarea pe masură ce navigați în paginile siteului Omlaluna.ro, precum și pentru a vă permite să vizualizați și editați coșul de cumpărături și să finalizați o tranzacție inițiată.
8.14. Om La Luna Music SRL colectează în scopuri statistice, de monitorizare a activității comerciale și de îmbunătățirea a rezultatelor Site-ului, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legatură cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit Site-ul, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies; pentru mai multe informații legate de cookie-uri, vă rugăm consultați Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibilă în website.
8.15. Om La Luna Music SRL colectează înregistrările convorbirilor cu dvs. cu acordul dvs. exprimat voluntar și explicit, în scopul monitorizării produselor și serviciior în procesul de vânzare sau post-vânzare, deoarece acest conținut audio este util în procesul de oferire de asistență către dvs. în calitate de Membru sau Client al Om La Luna Music SRL. În funcție de situație, poate exista necesitatea accesării unii istoric al comunicării dintre dvs. și noi, care să cuprindă solicitările/modificările/notificările ce au avut loc între părțile implicate în Contractul la distanță sau în demersurile existente în vederea încheierii unei Tranzacții.
8.16. Om La Luna Music SRL colectează seria și numarul actului de identitate ca identificator unic al persoanei vizate, strict pentru autentificarea câștigătorilor campaniilor promoționale/concursurilor și în scopul respectării cerințelor legislației fiscale în vigoare.
8.17. Om La Luna Music SRL colectează date cu caracter personal în scop probatoriu pentru activitățile de mai sus și de arhivare, pentru anumite categorii de date în acord cu dispozițiile legale.

9. Utilizarea de procese de profilare automată și decizii automatizate

9.1. Om La Luna Music SRL utilizează datele dumneavoastră personale “nesensibile” pentru a realiza profilări automate ce includ evaluarea automată de aspecte ale personalității dumneavoastră pentru a vă afișa reclame cu produse cât mai relevante. Profilarea automată și luarea de decizii complet automatizat cuprinde: o posibilă analiză a caracteristicilor dumneavoastră, evaluări posibile cu privire la comportamentul dumneavoastră, este realizată exclusiv cu mijloace informatice și fără implicare umană.
9.2. Om La Luna Music SRL utilizează datele dvs. personale pentru a lua decizii automate despre dumneavoastră, bazate pe profilarea automată, ce pot include: “profilarea automată în totalitate” a dvs., sunt realizate exclusiv cu mijloace informatice și fără implicare umană.
9.3. Deciziile automate pe care le ia Om La Luna Music SRL și care vă privesc în mod direct sunt luate cu ajutorul unui algoritm ce poate fi descris din punct de vedere al obiectivului urmărit, astfel: Dacă un vizitator/client accesează produse dintr-o anumită categorie, vom considera că aria sa de interes este legată de acea categorie de produse și vom încerca să personalizam, în viitor afișarea produselor pe baza acelei analize (ex: prin afișarea de produse sortate implicit, în funcție de preferințele identificate).
9.4. Deciziile automate nu au un impact asupra drepturilor și libertăților dvs. și nu au un impact semnificativ asupra alegerilor dvs. și nu vă pot afecta viața în mod semnificativ.
9.5. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin decizii automate ce vă vizează este interesul legitim al Om La Luna Music SRL, fiind și în interesul dumneavoastră.

10. Prelucrarea datelor personale ale minorilor

10.1. Om La Luna Music SRL nu realizează activități comerciale, de marketing sau de prelucrare a datelor cu caracter personal față de minori.

11. Durata de păstrare a datele dvs. personale

11.1. Limităm durată de stocare a datelor dvs. personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare.
11.2. Revizuim necesitatea păstrării în continuare a datelor dvs. personale: în fiecare an analizăm datele colectate și prelucrate, în vederea filtrării, sortării și menținerii prelucrării doar pentru datele în cazul cărora scopul prelucrării este actual.
11.3. Ștergem datele dumneavoastră la momentul la care ne solicitați acest lucru, cu excepția datelor a căror furnizare și prelucrare este impusă de o prevedere legală, pe care le ștergem în termenul prevăzut de lege pentru aceasta.
În cazul în care păstrarea datelor dvs. personale este necesară în scopurile specificate de lege, putem păstra în continuare datele dvs. personale. Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, administrarea conturilor clienților activi, cercetare / studii de piață.

12. Dezvăluirea datelor dvs. personale

12.1. În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, Om La Luna Music SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către alte categorii de destinatari: parteneri contractuali (pe baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora) sau furnizori de servicii (procesatori care asista Om La Luna Music SRL în prelucrarea de date personale în calitate de împuterniciți) doar cu consimțământul dvs.
12.2. Împuterniciții Om La Luna Music SRL ce prelucrează datele dvs. personale în scopurile adecvate și în interesul dvs., în urma exprimării acordului voluntar, sunt: Fan Courier, SameDay, Cargus, Netopia, MobilPay și alți curieri și procesatori ce vor fi menționați în Nota curentă la momentul colaborării.
12.3. În eventualitatea în care va fi neceasară dezvăluirea datelor dvs. personale către un alt destinatar, atunci vă vom informa asupra momentului dezvăluirii și numele destinatarului.

13. Transferul datelor dvs. personale în afara Uniunii Europene sau al Spațiului Economic European

13.1. Om La Luna Music SRL nu transferă datele personale în țări din afara UE sau SEE, sau către organizații internaționale.

14. Măsuri de siguranță privind datele dvs. personale

14.1. Om La Luna Music SRL ia toate măsurile de securitate și confidențialitate rezonabile și în mod continuu, în scopul protejării datelor cu caracter personal: măsuri tehnice și organizatorice adecvate, măsuri de securitate la un nivel rezonabil, măsuri ce previn prelucrarea neautorizată și ilegală, măsuri ce previn pierderea accidentală sau ilegală, măsuri ce previn distrugerea accidentală sau ilegală, măsuri ce previn daunele accidentale sau ilegale.
14.2. Dacă depistăm că s-a produs o încălcare a securității prelucrării datelor dvs. personale, atunci:

 • investigăm incidentul de securitate;
 • luăm toate măsurile rezonabile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu;
 • notificăm Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, dacă încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs;
 • vă informăm direct despre încălcarea securității, dacă încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dumneavoastră, cât mai repede posibil, prin canale de contact adecvate;
 • nu suntem obligați să vă informăm direct dacă am luat măsurile necesare pentru a face ca datele dvs. personale să fie incomprehensibile oricărei persoane care nu este autorizată să le acceseze sau riscul ridicat pentru drepturile și libertățile dvs. nu mai este posibil să se producă sau ar implica eforturi disproporționate. Într-un astfel de caz, vă vom informa prin intermediul rețelelor publice.

15. Drepturile dumneavoastră privind datele personale furnizate

15.1. Vă respectăm drepturile care privesc protecția datelor dumneavoastră personale:

 • Dreptul de acces la datele dvs. personale (nu include date anonime);
 • Dreptul de a obține confirmarea de la Om La Luna Music SRL dacă prelucrează (sau nu prelucrează) datele dvs. personale;
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a primi o copie a datelor cu caracter personal pe care le-ai furnizat Om La Luna Music SRL și care vă privesc, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. Acestea pot fi utilizate pentru descărcare sau pentru a fi transmise altui Operator. Dacă solicitați copii suplimentare ale datelor dvs. personale, atunci vă putem percepe o taxă rezonabilă, care se bazează pe costurile administrative necesare pentru îndeplinirea cererii.
 • Dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Trebuie să comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale (dacă există). Nu comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
 • Dreptul la ștergerea datelor dvs. personale, în anumite situații conform legii. Trebuie să comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim (dacă există). Nu comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim, în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
 • Dreptul să obțineți restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. pentru o perioadă, în anumite situații conform legii. Trebuie să comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale (dacă există). Nu comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă sau implică un efort disproporționat.
 • Dreptul la opoziție. Vă puteți opune prelucrării datelor personale atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. De exemplu, aveți dreptul să vă retrageți oricând consimțământul privind utilizarea datelor de contact în scopul transmiterii de comunicări comerciale, în mod gratuit, atât prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: salut@omlaluna.ro, cât și prin alte modalități menționate de Om La Luna Music SRL odata cu comunicările transmise, precum și prin accesarea link-ului dedicat exercitării dreptului de retragere a acestui consimțământ, care va fi inclus în fiecare comunicare comercială transmisă prin e-mail (ex: newsletter).
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  Om La Luna Music SRL nu realizează profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau semnificativ pentru vizitatorii, membrii site-ului sau clienții săi.

15.2. Trebuie să comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale (dacă există).
15.3. Nu comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
15.4. Dreptul la ștergerea datelor dvs. personale, în anumite situații conform legii:

 • Trebuie să comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim (dacă există).
 • Nu comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim, în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.

15.5. Dreptul să obtineți restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. pentru o perioadă, în anumite situații conform legii.
15.6. Trebuie să comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale (dacă există).
15.7. Nu comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă sau implică un efort disproporționat.
15.8. Aveți dreptul să vă retrageți oricând consimțământul privind utilizarea datelor de contact în scopul transmiterii de comunicări comerciale, în mod gratuit, atât prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: salut@omlaluna.ro, cât și prin alte modalități menționate de Om La Luna Music SRL odata cu comunicările transmise, precum și prin accesarea link-ului dedicat exercitării dreptului de retragere a acestui consimțământ, care va fi inclus în fiecare comunicare comercială transmisă prin e-mail.

16. Cum vă puteți exercita drepturile?

16.1. Vă puteți exercita drepturile dvs. privind protecția datelor dvs. personale prin:

 • În mod direct, prin modulul online securizat „Informații despre datele tale personale”, asociat contului tău (și accesabil dupî autentificarea în cont pe Omlaluna.ro), ce conține mecanisme de verificare a identității tale în sistemul nostru de referință.
 • Prin solicitări scrise, deoarece nu putem face față solicitărilor verbale imediat, fără să analizam mai întâi conținutului cererii și fără să va identificăm mai întâi:
  • Cererea dvs. trebuie să conțina o descriere detaliată și precisă a dreptului pe care doriți să-l exercitați.
  • Este posibil să fie necesar să ne furnizați o copie a unui document de identificare pentru a vă confirma identitatea, datele personale fiind folosite în mod limitat la activitatea de confirmare a identității dvs., stocate pe perioada limitată, conform scopului declarat iar orice alte date conținute în copia documentului de identificare, ce exced datele solicitate de Om La Luna Music SRL, cum ar fi o fotografie sau orice alte caracteristici personale, pot fi mascate de dvs. sau vor fi anonimizate la prelucrare.
  • Veți fi informați la momentul identificării despre documemtele sau datele personale necesare verificării dvs. în sistemul nostrul de referință. Dacă nu sunteți de acord cu Soluția propusă și doriți să propuneți alternative, le vom evalua de la caz la caz.
  • Puteți trimite solicitarea dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale la adresa de email salut@omlaluna.ro, de unde vor fi preluate de o persoană responsabilă de tratarea cererilor dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale.
  • Veți primi răspunsul nostru la cererile dvs. care vizează protecția datelor dvs. personale în contul dvs. la adresa de email furnizată /autentificată în sistemul nostru.
  • Termenul în care ne ocupăm de cererea dvs. (prin care va exercitați drepturile) cu privire la protecția datelor dumneavoastră personale: în 30 de zile de la data primirii cererii.

17. Dreptul de a vă adresa unei autorități de supraveghere

17.1. Puteți depune o plângere în nume propriu sau prin mandatarea unei organizații, către:
Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro.
17.2. Autoritatea de supraveghere trebuie să vă informeze într-un termen rezonabil cu privire la progresul și rezultatul plângerii.
17.3. Aveți dreptul de a exercita în nume propriu prin mandatarea unei organizații, o cale de atac judiciară în UE și în SEE împotriva unui operator, imputernicit și unei Autorități de Supraveghere.

18. Explicații cu privire la termenii și expresiile utilizați în această nota de informare

18.1. Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi:

 • un nume;
 • un număr de identificare de localizare;
 • un identificator online;
 • identitatea fizică a unei persoane fizice;
 • identitatea fiziologică a unei persoane fizice;
 • identitatea genetică a unei persoane fizice;
 • identitatea psihică a unei persoane fizice;
 • identitatea economică a unei persoane fizice;
 • identitatea culturală a unei persoane fizice;
 • identitatea socială a unei persoane fizice.

18.2. Prelucrare semnifică orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi:

 • colectarea;
 • înregistrarea;
 • organizarea;
 • structurarea;
 • stocarea;
 • adaptarea;
 • alterarea;
 • extragerea;
 • consultarea;
 • utilizarea;
 • ștergerea sau distrugerea etc.

18.3. Restricționarea prelucrării înseamnă marcarea datelor personale stocate cu scopul de a limita prelucrarea acestora în viitor.
18.4. Scopul prelucrării înseamnă motivul pentru care este realizată prelucrarea datelor personale.
18.5. Operator înseamna persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabileste scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern.
18.6. Împuternicit înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele și pe seama operatorului.
18.7. Destinatar înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism careia (căruia) îi sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o parte terță. Cu toate acestea, autoritățile publice cărora li se pot comunica date cu caracter personal în cadrul unei anumite anchete în conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către autoritățile publice respective respectă normele aplicabile în materie de protecție a datelor, în conformitate cu scopurile prelucrării.
18.8. Parte Terță înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal.

19. Cine răspunde pentru prelucrarea datelor dvs. personale

19.1. Om La Luna Music SRL – are statut de operator pentru datele dvs. personale și decide în ce scop sunt prelucrate datele dvs. personale, cum sunt prelucrate datele dvs. personale și este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale.
19.2. Om La Luna Music SRL a desemnat un responsabil cu protecția datelor dvs. personale.
Datele sale de contact sunt: Doru Puscașu, salut@omlaluna.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Rămâi la curent cu cele mai recente produse și versiuni muzicale ale noastre. Înscrie-te acum pentru a fi primul care află și pentru a obține acces exclusiv.

Ne pasă de protecția datelor tale. Citește Politica noastră de confidențialitate.

Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire.
Date contact: SC Om La Luna Music SRL, CUI: RO46996464, Str. Corăbeasca nr. 10, București. Tel: 0740 459 390 | E-mail: salut(at)omlaluna.ro
© Copyright 2024 Om La Lună - Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate

Salut! În perioada următoare suntem plecați în turneu. Este posibil ca uneori livrările să aibă o întârziere de câteva zile. Mulțumim de înțelegere!