Politica de retur

În această secțiune aveți detalii despre modalitățile și condițiile de returnare a produselor achiziționate de la Om La Luna Music SRL

Produse achiziționate la distanță:
Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

Recomandarea nostră este sa folositi serviciul de cuierat Cargus.
ART. 12 menționează că produsele se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, împreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Om La Luna Music SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 14 zile de la data denunțării în scris a contractului. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului aferentă returului revine în sarcina clientului.
Adresa pentru retur este: Om La Luna Music SRL, Str. Corăbeasca nr. 10, sector 2, București, România.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să completați formularul de retur.

NU SE ACCEPTĂ PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Contravaloarea produselor comandate va fi restitută în contul bancar înscris în formularul de retur.

Produse cu vicii de fabricație:
În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a Om La Luna Music SRL.

Produse neconforme cu specificațiile de pe site:
Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă Om La Luna Music SRL nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate greșit:
Dacă ați primit un alt produs decât cel pe care l-ați comandat vă rugăm să semnalați în cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul și a primi produsul corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de Om La Luna Music SRL.

Condiții generale de returnare:
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

Om La Luna Music SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițiala a produsului.

Om La Luna Music SRL nu ridică coletele trimise prin Poșta Română, de la oficiile poștale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către Om La Luna Music SRL cade în sarcina Clientului.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Rămâi la curent cu cele mai recente produse și versiuni muzicale ale noastre. Înscrie-te acum pentru a fi primul care află și pentru a obține acces exclusiv.

Ne pasă de protecția datelor tale. Citește Politica noastră de confidențialitate.

Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire.
Date contact: SC Om La Luna Music SRL, CUI: RO46996464, Str. Corăbeasca nr. 10, București. Tel: 0740 459 390 | E-mail: salut(at)omlaluna.ro
© Copyright 2024 Om La Lună - Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate

Salut! În perioada următoare suntem plecați în turneu. Este posibil ca uneori livrările să aibă o întârziere de câteva zile. Mulțumim de înțelegere!